Spisebord

Fortsatt er det ganske tomt i huset. Det ekko her og hvert eneste steg bikkja tar gir gjenklang. Litt slitsomt og trist at det er så toooomt! Vi har bestilt alle møbler vi mangler for lenge, lenge siden. I februar faktisk...

Spisebordet har vi spesialbestilt fra en møbelsnekker i Hemsedal og skulle etter planen vært levert rett etter påske, men ett eller annet gjør dem hvertfall forsinket. Jaja. Det er kanskje likegreit siden de 10 spisestolene vi har bestilt fra Fagmøbler også er 2 uker forsinket og de vet ennå ikke når de kommer. Det her er bare så irriterende!

Tv-bord og stuebord kommer i slutten av juni og de har vi bestilt fra Living på Vøyenenga. Når alt dette er på plass, begynner det virkelig å ligne noe. Et hjem med liv! Akkurat nå er det mer et utstillingshus.haha..Kjære spisebord. Spisestua står klar og venter på deg!

Right now in our house it's very empty. We're waiting for several furnitures to moove in, but everything we ordered in February are still not here. Sssshhhh.... My patient is near end! Our diningroom is ready and waiting for the dining-table... Pleaaase come home!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits