Lei av å vente

Sukk sukk sukk.. Jeg kjenner jeg mister motet når alle møblene har forsinket leveringstid... Dette går meg sånn på nervene. Mister lysten og tålmodigheten når stuebord, spisebord og spisestoler fra forskjellige leverandører ikke klarer å levere til avtalt tid. Alt har blitt forskjøvet i over en måned og datoer vi har fått kan vel bare glemmes siden de blir forskjøvet uansett. Så irriterende at forhandlere av møbler kan holde på slik. Det er jo ikke slik med klær for eksempel? Det har bare blitt akseptert at møbler skal forhåndsbetales samtidig som man ikke får de før det har gått inntil to eller fire måneder. Ganske vilt egentlig. Men det er jo slik det er.

I mellomtiden får jeg planlegge min bildevegg som vi skal ha i spisestuen. Jeg har vært og kjøpt mange fine rammer sammen med minsta i dag og fått bestilt en del forstørrelser av bilder i svart-hvitt. Gleder meg til resultatet!Today my little pricess and me have been shopping some frames hang on the wall. I'm planning to have a large wall with frames in different sizes and shapes as a collage. I'm exited about the result, but here is some inspo.

2 kommentarer

linine

26.mai.2011 kl.14:02

Kule bilder :)

shabbyglam

29.mai.2011 kl.08:36

linine:

Takk for det. Prøver så godt jeg kan ta bilder med mitt eget kamera, men det er så gammelt og dårlig på kvaliteten ser jeg. Litt greit å sette sammen collagebilder med inspirasjonsbilder fra nett innimellom:):)

Skriv en ny kommentar

hits