Barokkstol

Hallo i stugo! Nå er det endelig fredag og jeg ligger henslengt i sofaen og slapper av med min Herremann. Lille prinsessa sover og bikkja ligger på ryggen og sløver.  En rolig fredagskveld med andre ord og jeg bare må blogge før resultatet av Norske talenter vises kl.21.40. Dere følger vel med dere også??

Anyways, jeg har to stoler som jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av her i huset. Vi hadde dem i gangen vår da vi bodde i leilighet. Jeg har hatt de i fire år og synes det er for dumt å la de støve ned i kjelleren, men vi har ikke plass, foreløpig! For det er nemlig ikke lett å vite hvor ting skal stå når store møbler ikke har kommet på plass ennå. Møblene bør jo samkjøres for at det ikke skal bli helt krasj eller overmøblert osv. Akkurat nå står alt på "vent" føler jeg. SUUUKKK. Ukens andre sukk, jeg vet det. OG det var den siste!

Akkurat denne har jeg. Helt identisk. Fin er den ikke? Gruble, gruble...

This old chair is something I actually have. But it is stored in our basement because I really don't know where to place it in our house. In our old appartment it was placed in our hallway for decoration, but now I really don't know what I should to about it.


3 kommentarer

Malin

29.mai.2011 kl.22:44

Fin stol og fin blogg søta:)

shabbyglam

31.mai.2011 kl.21:43

Malin:

hehe..hvordan fant du meg her?? Eller, hvem har "sladret"??:)

Malin

06.jun.2011 kl.17:56

Maria "sladret" ;) Hvorfor har du ikke fortalt meg om bloggen? Du har jo hatt den lenge! Vet jo at jeg elsker å lese sånt da Susa

Skriv en ny kommentar

hits