Caféish

Når jeg har fått på plass en skjenk i spisestua så er det i grunnen litt tomt ved siden av før man går inn på kjøkkenet. Hva hadde vel ikke vært mer hyggelig enn et lite cafébord og en liten lenestol? Så kan man slenge seg ned for en liten skravl mens jeg disker opp litt mat. Jeg tror dette bordet  fra Bohus får bli mitt neste innkjøp til huset. I morgen kommer heldigvis spisebordet! Kan nesten ikke vente. Vi har ventet så lenge.


My next thing I'll buy for this house is this little coffetable. I think it will be nice to have one next to the kitchen with a little chair. Then you can just bump down watching me cook and have a nice chat!


3 kommentarer

Marthe Borge

08.jun.2011 kl.20:04

Det så fint ut det <3 Og nyyydelig uteplass ; )

Helene

08.jun.2011 kl.20:26

Kjøpmannsdisken ble kjøpt hos Arilds Antikk i Oslo for en del år siden. Vet at butikken la ned driften for en tid tilbake, men han hadde masse greier! Denne fant vi ikke i butikken hans men på et svært lager som han hadde fullt av møbler. Mulig han har beholdt dette lageret, om noen greier å oppdrive han er det jo bare å ringe. Han er en hyggelig skrue.

Kult bord!

shabbyglam

08.jun.2011 kl.21:05

Helene:

Den var bare fantastisk. Så jo at du hadde en fra home and cottage også, og den ble veldig fin med malingstrøket på. Men denne du har kjøpt fra antikkforhandleren var bare prikken over i'en :)

Jo takk, jeg tror det runde bordet kommer til å gjøre susen i vår krok!

Skriv en ny kommentar

hits