Spisebordet vårt

Siden spisebordet endelig kommer til Shabbyglam hjemmet, kan jeg fortelle dere litt om bordets historie. Dere skjønner det at det er nemlig en liten historie bak! Fru Glam og hennes Herremann ville ikke ha noe vanlig spisebord. De ville ha et som ikke så mange andre har. De er litt vanskelige innimellom. De letet ganske mange steder, men fant ikke noe som var langt nok uten illeggsplater eller noe som var langt nok med kun fire ben. De fant heller ikke den massive stilen eller det slitesterke bordet de var på jakt etter.

Men så skjedde det noe. Fru Glam kom over en hjemmeside etter å ha browset litt fram og tilbake på spisebord hos google. Google er en fin liten (stor) sak. Exclusivewood. Ja, der hadde vi det endelig. Det var et møbelsnekkerfirma oppi dalen, nærmere bestemt Hemsedal, som kunne sine saker. Der og da var det gjort. Det ble bestilt et spisebord på 3m X 1m i massiv minimalistisk utførelse. Aldri har de sett spisebordet live, men de har fått se bilde av treplata før det ble slaktet (Ja, et helt stort tre som de ikke kappet opp i flere lengder!) på vinterstid, deretter et bilde av treplata da det hadde tint etter en uke, deretter et bilde av treplata ferdig slaktet (eller slipt ferdig). Så skjønner dere, så ble det stille i noen uker, rettere bestemt 4-5 uker. Dette var jo tross alt vinterstid da de bestilte bordet og skiføret i Hemsedal var utmerket. Dette resulterte i leveringsutsettelse. Så nå har det gått noen uker til og dagen er endlig her. For oss byfolk var vel dette noe uvanlig, men hva kunne man vel si?

Endelig etter 3 måneders venting får Fru Glam og hennes Herremann sitt etterlengtede spisebord klokken åtte på kvelden. De sitter nærmest og tripper nå!Our diningtable is arriving today in the late evening. Those men who have worked on this table for months are travelling to the city (they live in the mountains, in Hemsedal) to deliver it. We just can't wait to see it in real life. I can not believe we haven't ever seen what we've ordered..hoho!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits