Rokokko'ish igjen!

I går fikk jeg med meg min gode venninne på en liten roadtrip inn til hovedstaden for å hente et nytt finn-kupp! Jeg simpelten elsker finn.no ! Der finner jeg virkelig noen fine skatter. Nå har jeg kikket rundt etter skjenk i en stund uten å finne en jeg virkelig vil ha. Jeg ville ikke at det skulle være en type standard rett skjenk uten noe detaljer. Det hadde vi da vi bodde i leilighet, for det var det som passet best inn i en liten leilighet. Type minimalistisk stil med rette linjer.

Nå derimot, bor vi i et stort hus, med mye plass og muligheter. Og siden jeg har en forkjærlighet til litt gamle ting gjerne mikset med nytt og stilig så ville jeg ha en type rokokkoskjenk også. Jeg kom plutselig, etter å ha kikket på finn.no hver dag i over en måned, den skjenken jeg ville ha. Riktig farge, størrelse og stil. Herreminhatt.

Oh, yesterday I took one of my bestfriends on a roadtrip to Oslo. This time it was to buy a chest/commode. I think I have some kind of love to old furnitures. Expecially rococco'ish things. But I really adore this one. And it is just perfect placed where it is placed right now.

4 kommentarer

alifeasrikke

15.jun.2011 kl.18:34

TØff lampe ._.

Therese Nybu

15.jun.2011 kl.18:40

wow! den var fin da, den hadde passet godt i den ene stua jeg har =)

TegneLene

15.jun.2011 kl.19:06

digga lampen:))

shabbyglam

15.jun.2011 kl.23:14

Lampen er fra Skeidar. Superfornøyd med den selv! Den gjorde susen, ellers kunne det blitt veldig gammeldags igjen--og det er ikke planen her i huset :)

Skriv en ny kommentar

hits