Lenestol på plass

Det ble veldig fint. Stolen smatt perfekt inn på plass der jeg hadde tenkt. Fargen var kanskje litt mer lavendel enn grå som jeg hadde forestilt meg, men møbeltapetesereren kan sine saker! Skal høre med henne først om jeg kan vise et bilde fra hennes blogg for å sammenligne før og etter. Det er jo alltid litt artig det :)

Som dere ser så har jeg fått opp noen bokstaver over skjenken. HOME bokstaver (kjøpt enkeltvis) hos Bohus i fjor. Mangler fortsatt gardiner eller liftgardin i vinduet. Vet fortsatt ikke helt hva jeg vil ha der. Hva tror dere er best? Hjelp meg nå! Veggen bak stolen skal jeg be Herremannen hjelpe meg med å henge opp en fin lykt som vi har liggende. Tror den vil passe perfekt å ha der.

Here the new chair is placed in our little corner before you entry into the kitchen. Love it! We still have no gardins, but I am not sure if I want gardins or lift-gardin. What do you think will look best?

Én kommentar

Malin

22.jun.2011 kl.00:04

Elsket den stolen ja :)

Skriv en ny kommentar

Shabbyglam

Shabbyglam

25, Drammen

Navnet er Fru Glam, har ei datter på ett år og en hund sammen med min fantastiske Herremann. Jeg elsker interiør, mote, magasiner og ikke minst livet! Sammen med min fantastiske Herremannen har jeg kjøpt et gammelt hus som vi jobber for fullt med å fornye. Kontakt meg gjerne på: shabbyglam@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits