Fikset og ferdig

Dagen i dag har gått ekstremt fort og med småbarn merker man innimellom at døgnet har for få timer! Etter en pust i sofaen og litt surfing på nettet på mine faste sider skal jeg gå i gang med å vaske badet. I dag har jeg ryddet og fått på plass alt i walk in closetet mitt (Herremannen monterte det ferdig søndag--flinke mannen!), ryddet ellers her i all krimkramset, bakt ostekake og laget jordbær dyppet i sjokoklade. Vi får nemlig besøk fra "barselgruppa" (det er vel ikke barselgruppe lenger i og med at snart alle smårollingene har fylt ett år denne måneden) og vi har invitert på grilling.

Men her er nå lykten jeg snakket om at vi måtte få opp. Jeg skal vise bilde av bordet i morgen. Jeg har jo snakket og ventet så evig lenge på dette bordet, men ikke vist det i hele sin prakt. Fysj! Men nå begynner det å ligne et hjem dette her, eller hva?

We had a old candle lantern in our old appartment that I think looks much better here over this little chair.

2 kommentarer

Oi så fine blogg. Kjempestilig header og fine bilder :D

Malin

22.jun.2011 kl.00:04

Så fint det ble K! :)

Skriv en ny kommentar

Shabbyglam

Shabbyglam

25, Drammen

Navnet er Fru Glam, har ei datter på ett år og en hund sammen med min fantastiske Herremann. Jeg elsker interiør, mote, magasiner og ikke minst livet! Sammen med min fantastiske Herremannen har jeg kjøpt et gammelt hus som vi jobber for fullt med å fornye. Kontakt meg gjerne på: shabbyglam@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits