TGIF

Endelig er det fredag igjen! I går ble sankthansfeiringa veldig svingende på grunn av været. Vi dro til Stavern på campingen og hadde blå himmel og sol hele dagen. Gikk fin tur og koste oss fram til regnskyene nådde oss. Vi kunne se langt i det fjerne at det både lynet og tordnet, så når vi så på yr.no at værprognosen for i dag bare var grå og fuktig, var det like greit å pakke sakene og reise hjem igjen på kvelden. En fin dagsutflukt fikk vi hvertfall!

Dagen i dag har blitt brukt til litt fiks her hjemme og masse leking. Lille snuppa er rett rundt hjørnet med å gå, så det er stas. Fikk litt besøk på ettermiddagen, og nå er snuppa lagt så vi skal straks rulle film!

Klesrommet mitt er oppe og går og jeg bare elsker det! Aahh. Et lite snikbilde kan dere få, men flere bilder kommer snart.My walk in closet is done, and I really LOVE it! Here is a little sneakpeak of how it is. Better pics are coming!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Shabbyglam

Shabbyglam

25, Drammen

Navnet er Fru Glam, har ei datter på ett år og en hund sammen med min fantastiske Herremann. Jeg elsker interiør, mote, magasiner og ikke minst livet! Sammen med min fantastiske Herremannen har jeg kjøpt et gammelt hus som vi jobber for fullt med å fornye. Kontakt meg gjerne på: shabbyglam@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits