My walk in closet is ready!

Ok. Da får jeg vel vise mitt fine walk in closet. Med fare for å få sure kommentarer så må jeg bare si at jeg elsker det. Hvilken jente ville vel ikke gjort det med eget klesrom? Dette er noe jeg puslet sammen på IKEA fra PAX systemet. Jeg valgte fargen mellombrun og ønsket mest mulig hengeplass til overdelene mine. I utgangspunktet  ønsket jeg et hyllesystem for sko også, men det måtte vike slik at jeg fikk plass til klær andre klær som ikke skulle henges opp. Istedet supplerte jeg med en hylle på den andre veggen til å ha vesker og eventuelle sko i.

Det er mannen i huset som har montert det sammen. Finke typen!

My walk in closet is ready. It is from IKEA, the PAX system. I really like it!

2 kommentarer

Rebecca

19.jul.2011 kl.20:42

Det var kjempe fin garderobe!! Hvor eer smykkestativet ditt fra?

Shabbyglam

25.jul.2011 kl.18:50

Rebecca:

Det smykkestativet er fra Sandvika Storsenter. Husker ikke navnet på butikken i farta, men det er interiørbutikken som ligger rett ovenfor Gina Tricot.

Skriv en ny kommentar

Shabbyglam

Shabbyglam

25, Drammen

Navnet er Fru Glam, har ei datter på ett år og en hund sammen med min fantastiske Herremann. Jeg elsker interiør, mote, magasiner og ikke minst livet! Sammen med min fantastiske Herremannen har jeg kjøpt et gammelt hus som vi jobber for fullt med å fornye. Kontakt meg gjerne på: shabbyglam@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits