Vi snakker koffert

Oh yes! I går kom jeg over enda et superkupp av noen fine skinnkofferter. Denne gangen betalte jeg 40 kr for to kremhvite skinnkofferter. Helt ypperlige til oppbevaring av saker og ting --og vakkert å bare se på. Slike gamle nostalgiske ting som dette er som sukker for meg. LYKKE!

I dag er det forberedelser til årets jentegrillfest som er på agendaen. Mann, barn og bikkje er sendt på campingplassen vår og så kommer jeg etter at bakrusen er ute av systemet-hihi... Vi blir 14 jenter til grilling, klinking i glassene og latter og moro. Kan tru jeg har gledet meg lenge til denne dagen, og ekstra stas var det å våkne til sol og fint vær. Bilder etterkommer nok.

Oh, yesterday I came over this two supersweet leather bags. I paid like for an ice cream, so I am really happy for my new members. Cream coloured leather bags, so cute to watch and perfect for hiding stuffs into.

Én kommentar

Kamilla

07.aug.2011 kl.14:38

The leather suitcases are soooo great! Love the rounded shape. And one of them even has my name on it! :) Congrats to this bargain buy!

Skriv en ny kommentar

Shabbyglam

Shabbyglam

25, Drammen

Navnet er Fru Glam, har ei datter på ett år og en hund sammen med min fantastiske Herremann. Jeg elsker interiør, mote, magasiner og ikke minst livet! Sammen med min fantastiske Herremannen har jeg kjøpt et gammelt hus som vi jobber for fullt med å fornye. Kontakt meg gjerne på: shabbyglam@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits