Interiør

Vi snakker koffert

Oh yes! I går kom jeg over enda et superkupp av noen fine skinnkofferter. Denne gangen betalte jeg 40 kr for to kremhvite skinnkofferter. Helt ypperlige til oppbevaring av saker og ting --og vakkert å bare se på. Slike gamle nostalgiske ting som dette er som sukker for meg. LYKKE!

I dag er det forberedelser til årets jentegrillfest som er på agendaen. Mann, barn og bikkje er sendt på campingplassen vår og så kommer jeg etter at bakrusen er ute av systemet-hihi... Vi blir 14 jenter til grilling, klinking i glassene og latter og moro. Kan tru jeg har gledet meg lenge til denne dagen, og ekstra stas var det å våkne til sol og fint vær. Bilder etterkommer nok.

Oh, yesterday I came over this two supersweet leather bags. I paid like for an ice cream, so I am really happy for my new members. Cream coloured leather bags, so cute to watch and perfect for hiding stuffs into.

Fuglebur i hus

God morgen fine søndag! Jeg har akkurat kommet hjem fra nattevakt og har en fiiiin dag foran meg ser jeg. Sola skinner og himmelen er blå. NYDELIG! Endelig er sommeren tilbake. Vi lurer på hva for noe morsomt vi skal finne på med lille snuppelura. Ute skal vi hvertfall være!

Her om dagen kom jeg over et fint fuglebur. Eller rettere sagt, ligner det et fulglebur! Smart pyntesak som skal henge på veggen i gangen med huskelapper og sånt, istedet for en tavle eller et bilde. Måler 75X55 cm. Svære greier. Kjøpt på Candle Art. Løp og kjøp :)

Blomsterkassepynt

Litt blomsterdekor i blomsterkassa er koselig! Men den kan også brukes til oppvevaring av øl hvis man har gjester. Et tips jeg fikk fra en god venninne.

Hva annet kan jeg pynte opp med oppi denne kassen sammen med disse blomstene? Anyone!?

Den nye lampen

Noen som lurte på hvor lampen var fra, så her er en liten update på det! Lampen kjøpte jeg her om dagen på Skeidar. Den er ganske stor. Men perfekt. (haha)Someone asked where this lamp is from. It's from Skeidar. Really big and massive. Perfekt!

Amerikakoffert

Jippi! Jeg kom over en fantastisk godt bevart amerikakoffert. Jeg har sett på så mange forskjellige, men denne falt jeg veldig for. Både størrelsen og fargen var akkurat slik jeg kunne tenkt meg den. Nå vil jeg ha en til, men med litt mindre souvernirklistremerker neste gang kanskje.

Hvis du er på jakt etter amerikakoffert eller en annen type gammel slitt skinnkoffert så anbefaler jeg deg å tråle bruktbutikker. Herremannen min var ikke like begeistret for kofferten da han kom hjem fra jobb og så denne.hoho..

Ha en fin helg folkens!

This is a vintage leather suitcase. A typical american thing that I bought few days ago in a vintageshop.


Bildeveggen

Hei hå! Endelig er sommerværet på plass igjen. Denne dagen har lille prinsessa vært på helsestasjonen på sin ettårs kontroll og fått vaksine. Stakkars lille jentungen min, men så tapper.hihi. Resten av dagen har vi tilbringt sammen med noen venninner ute i sola og i denne stund sitter vi ute og griller. Ahhh, lenge leve sommeren! Jeg har bare rasket meg inn for å poste et innlegg i blogglandia! Nemlig bildeveggen.

Bildeveggen holder på å bli klar. Jeg mangler for det første å fremkalle noen bilder til som skal være i rammene, pluss at jeg tror jeg ønsker noen litt mindre rammer i andre fasonger også. Litt mer rot trengs for akkurat nå er det litt for mye struktur, eller hva tenker dere?

My wall with pictures is almost done, but I still miss some pictures to put into the frame. Plus I think I will need some more frames in smaller sizes as well to piff it up a bit. Right now it is too much structure, or what do you think?

Barokkstol

Hallo i stugo! Nå er det endelig fredag og jeg ligger henslengt i sofaen og slapper av med min Herremann. Lille prinsessa sover og bikkja ligger på ryggen og sløver.  En rolig fredagskveld med andre ord og jeg bare må blogge før resultatet av Norske talenter vises kl.21.40. Dere følger vel med dere også??

Anyways, jeg har to stoler som jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av her i huset. Vi hadde dem i gangen vår da vi bodde i leilighet. Jeg har hatt de i fire år og synes det er for dumt å la de støve ned i kjelleren, men vi har ikke plass, foreløpig! For det er nemlig ikke lett å vite hvor ting skal stå når store møbler ikke har kommet på plass ennå. Møblene bør jo samkjøres for at det ikke skal bli helt krasj eller overmøblert osv. Akkurat nå står alt på "vent" føler jeg. SUUUKKK. Ukens andre sukk, jeg vet det. OG det var den siste!

Akkurat denne har jeg. Helt identisk. Fin er den ikke? Gruble, gruble...

This old chair is something I actually have. But it is stored in our basement because I really don't know where to place it in our house. In our old appartment it was placed in our hallway for decoration, but now I really don't know what I should to about it.


Lei av å vente

Sukk sukk sukk.. Jeg kjenner jeg mister motet når alle møblene har forsinket leveringstid... Dette går meg sånn på nervene. Mister lysten og tålmodigheten når stuebord, spisebord og spisestoler fra forskjellige leverandører ikke klarer å levere til avtalt tid. Alt har blitt forskjøvet i over en måned og datoer vi har fått kan vel bare glemmes siden de blir forskjøvet uansett. Så irriterende at forhandlere av møbler kan holde på slik. Det er jo ikke slik med klær for eksempel? Det har bare blitt akseptert at møbler skal forhåndsbetales samtidig som man ikke får de før det har gått inntil to eller fire måneder. Ganske vilt egentlig. Men det er jo slik det er.

I mellomtiden får jeg planlegge min bildevegg som vi skal ha i spisestuen. Jeg har vært og kjøpt mange fine rammer sammen med minsta i dag og fått bestilt en del forstørrelser av bilder i svart-hvitt. Gleder meg til resultatet!Today my little pricess and me have been shopping some frames hang on the wall. I'm planning to have a large wall with frames in different sizes and shapes as a collage. I'm exited about the result, but here is some inspo.

Tallerkenhylle

Det er mange som forbinder tallerkenhylle med bestemors gamle tallerkner, men det trenger absolutt ikke være slik. Gå på skattejakt etter en gammel tallerkenhylle og mal den i en hvit farge eller en knæsj farge, og lek deg fram!

Her kommer det noen tips:

        


Gamle ting

Noe jeg er veldig glad i er gamle gjenstander og ting. Men det må ikke bli for mye av det, for da kan det fort bli litt for mye av det gode. Senest i dag hadde jeg med meg lille snuppelura på skattejakt i bruktbutikker og antikkbutikker som selger gamle gjenstander og møbler. Det jeg egentlig er på jakt etter nå er en gammel skjenk eller kommode i rokokkostil, men det jeg fant var en gammel telefon! Jeg kunne ikke la den ligge igjen, så nå må jeg finne et sted den kan få stå fint til pynt.

Noe annet jeg fant var en gammel brun amerikakoffert og et nydelig sybord med to skuffer og Singer-symaskin oppå. Men disse to tingene må jeg tenke en smule på siden det tar litt større plass å få plassert... VIL HA  :-DI just love old stuffs.. But not too much, though. This is a "new" phone I just bought into a store that sells antique things, old furnitures and nips today. Love the look!

Blomsterpotte

Orkidè som vi hadde fått i innflyttingsgave fra svigerforeldrene satte jeg i en champagnekjøler fra IKEA. Det gjorde susen, eller hva?I put this flower into a champagne-cooler. Looks great uh?

Dører

Når vi overtok huset her i februar, var det plutselig en hel haug med ting å tenke på når vi skulle restaurere dette huset. Det var så mye detaljer som skulle på plass som man ofte ikke tenker på eller legger merke til ved første øyekast når du er på besøk hos venner eller familie. Dører, håndtak, lister, lyssetting osv... Disse tingene har faktisk mye å si har jeg funnet ut!

Når innedører skulle velges valgte jeg en type innedør som heter Paris hos Byggmakkeren. Den er enkel, hvit og har lett profilering synes jeg. Håndtakene heter Epok og er fra TrioVing. Epok er faktisk en type dørvrider i en serie med artikkelnummer som gjenspeiler byggetradisjonen fra 1800-tallet og frem til 1950-tallet. Våre håndtak er fra 1930 og jeg fikk bestilt de fra Låsgruppen.Stilleben

Som sagt er jeg glad i stilleben. Oppsatsen ser litt tilfeldig ut, men den er jo gjerne nøye sammensatt. Jeg har flere stilleben rundt omkring i huset. Har dere også? Hvordan liker dere sette det sammen?I like cozy still set ups here and there, and you can find several of them in our house..

Shabbyglam

Shabbyglam

25, Drammen

Navnet er Fru Glam, har ei datter på ett år og en hund sammen med min fantastiske Herremann. Jeg elsker interiør, mote, magasiner og ikke minst livet! Sammen med min fantastiske Herremannen har jeg kjøpt et gammelt hus som vi jobber for fullt med å fornye. Kontakt meg gjerne på: shabbyglam@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits