Kjøkken

Kjøkkenet i dag tidlig

I dag tidlig våknet jeg til vår lille prinsesse som lagde liv og røre i senga klokken halv syv. Denne lørdagen var det rett og slett litt for tidlig for meg etter en jentekveld i går kveld så jeg vekte mannen i huset :) Når jeg et par timer senere våknet var kjøkkenet shinet opp så jeg passet på å knipse et par bilder for dere. Har det ikke blitt fint?

This kitchen is what I woke up to this morning after my man had cleaned it up from yesterday. Nice uhm?
Bilder av kjøkkenet

Kjøkkenet begynner å bli ferdig nå. Heldigvis! Kjøkkenet vi skal ha, har jeg bestilt fra IKEA. Her også uten assistanse fra Herremannen. Gud som han stoler på meg...hoho..

Bilder av kjøkkenet kan jeg komme tilbake til når det er ferdig, men jeg kan nevne at det er av serien Ädel og det har litt fransk landstil over seg selvom det er moderne. Følg med denne uken..:)

Shabbyglam

Shabbyglam

25, Drammen

Navnet er Fru Glam, har ei datter på ett år og en hund sammen med min fantastiske Herremann. Jeg elsker interiør, mote, magasiner og ikke minst livet! Sammen med min fantastiske Herremannen har jeg kjøpt et gammelt hus som vi jobber for fullt med å fornye. Kontakt meg gjerne på: shabbyglam@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits