mars 2011

Stuene

I huset vårt har vi to stuer med hver sin peis. Den første har et stort koselig vindu med karnapp (eller hvordan skrives det??) hvor vi skal ha et spisebord. Og den ytterste stua med panelvegger planlegger vi å ha tv-stua vår.


Til høyre i den ytterste stua

Til venstre i den ytterste stua. Her ser du deler av en gedigen peis. Den hadde vi først tenkt å beholde, for den så veldig hyttekoselig ut. Men til slutt falt valget på å rive den da den opptar unødvendig mye plass. Viser bedre bilde av den siden.

Denne stuen leder ut til en gedigen veranda, og den har en stor skyvedør som vil føles som romforstørrende om sommeren. Men som dere ser så er det en fæl vinterhage som må rives først. Noen ganger lurer vi på hva de tidligere eierne har tenkt på. Vinterhagen ligner mer et skrog...Den første stua hvor vi planlegger ha spisebord.
Denne hjørnepeisen er revet og en ny er installert. Jippiii!

 

Hilsen Fru Glam

Soverommene

Tenkte jeg kunne vise soveromsbildene også, før jeg går løs på stuene. Så skal dere få en sniktitt på hvor langt vi har kommet nå. Vi flytter inn i huset 10. april, og det er bare 10 dager til. Uff, nå blir jeg stresset av å tenke på alt som må gjøres innen den tid. Rekker vi alt?? Men gud som jeg gleder meg til å sette fingrene i å sette sammen rommene til et hyggelig varmt hjem.

Dette bildet er tatt av min Herremanns og mitt kommende soveromOg dette er rommet til vår vakre lille skapning. Se det fine skråtaket!Dette lille soverommet skal jeg få lov til å ha som walk-in-closet! Alle jenters drøm. Jeg har en snill Herremann som syntes jeg skulle få utnytte det rommet til nettopp dette. Ååååhh lykke :-)


Hilsen Fru Glam

Kjøkkenet under riving

Okey, jeg tenkte begynne med å vise noen bilder slik det så ut dagen etter overtagelse. Jeg rakk ikke ta bilde av rommene før Herremannen og hans bror allerede hadde begynt å rive store deler av aller rommene i huset. Sånn går det når man er IVRIG. Fantastisk for Fru Glam det.

Dette er inngangen til kjøkkenet. Her har vi revet ned den ene veggen slik at kjøkkenet ikke ble så innestengt.Typisk eldre kjøkken, som hadde sett ferdig sine glansdager desverre.

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Shabbyglam

Shabbyglam

25, Drammen

Navnet er Fru Glam, har ei datter på ett år og en hund sammen med min fantastiske Herremann. Jeg elsker interiør, mote, magasiner og ikke minst livet! Sammen med min fantastiske Herremannen har jeg kjøpt et gammelt hus som vi jobber for fullt med å fornye. Kontakt meg gjerne på: shabbyglam@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits