april 2011

Vaskerom

Vaskerommet i kjelleren i dag er ingenting å skryte av. Med tiden som kommer tenker vi gjøre noe med dette, så jeg har browset litt fram og tilbake på nettet for litt inspirasjon. Hvem skulle vel ikke likt å vaske klær, henge de opp og brette de i disse omgivelsene? Litt musikk og ta-daah, tida flyr!Enkelt, oversiktlig og pent!Litt landstilaktig... Koselig, rett og slett.Ellers så har vi jo denne her da. Rett og slett drømmen. Se så fint og ryddig. Man kan jo nesten ta med seg kaffekoppen og et blad å lese på, mens maskinen går..tihi.. Se bare krukkene til vaskemiddel og klyper. Luksus. Glam, kaller vi det :-)

Our laundry is nothing to show you yet. I'll show you a before and after picture when it is ready to be shown. The pics over is only inspiration for what I will make in our laundry.

Litt av kjøkkenet

Jeg har ikke bilder av kjøkkenet ferdigmontert enda, men her kommer en liten oppdatering hvertfall. Til glede for store og små. Tvi-tvi :-)

Kjøkkenet under riving.Kjøkkenet med nye gipsplaterKjøkkenet under montering! Kjøkkenet er fra IKEA. Serien heter Ädel og jeg valgte valnøtt laminatbenkeplater som passer perfekt sammen med valnøttgulvet vårt :) Gled dere til å se oppvaskkummen. Den gir et lite snev av landstil-feeling samtidig som kjøkkenet er moderne og klassisk.

Bilder av kjøkkenet

Kjøkkenet begynner å bli ferdig nå. Heldigvis! Kjøkkenet vi skal ha, har jeg bestilt fra IKEA. Her også uten assistanse fra Herremannen. Gud som han stoler på meg...hoho..

Bilder av kjøkkenet kan jeg komme tilbake til når det er ferdig, men jeg kan nevne at det er av serien Ädel og det har litt fransk landstil over seg selvom det er moderne. Følg med denne uken..:)

Soverommene tar form

Og nå får dere se det ene soverommet og walk-in-closetet også har tatt form. Både vegger, gulv og maling har kommet på plass, men spottene i taket er ikke ferdig montert på disse bildene --men det er de faktisk blitt denne helgen.My walk-in-closet :) Fint gulv er det ikke? Jeg skal ta et bedre bilde av det til uka så får dere se hvor brede og fine plankene er, samt fortelle hva det heter og hvor de er kjøpt. Liker så godt at denne valnøttfargen ikke har så mye rødt i seg, som mange av de andre valnøttgulvene jeg har sett på har.Prinsessas soverom.

Snart komer lister på plass også. De er 9,5 cm brede! Lekkert, lekkert, lekkert...

Peis 2

Bilde av spisestuepeisen. Også i gammeldags utførelse...


Og dette er den nye foreløpig uten plate / ramme foran innsatsen. Litt finere??

Peisene

Bilder av peisene før og etter. Desverre litt dårlige bilder, men litt bilder er det jo hvertfall :)Denne peisen har litt hyttepreg over seg og vil likte den egentlig litt. Den var jo så lun og koselig i grunnen, men den tok så himla mye plass i stua som ikke var så stor. Så her ser du den nye. Men husk at det er under bygging da...!Er den ikke stilig?! Den passer vår stil meget godt.

Som du ser på gulvet har vi lagt vannbåren varme som straks er klart for gulvet.

Nye plater på plass


Ah, det var så deilig å se de nye gipsplatene komme på plass på vegger og tak. Det kjennes litt skummelt når alle vegger og tak er ribbet helt inn. Hva har vi gjort liksom??? Men nå ser vi at rommene tar form igjen. Takk og lov.

De gammeldagse vindussprossene skal også fjernes. Vi synes ikke noe om den avrundede kanten øverst. Det ser liksom litt gammeldags ut? Vi skal ha nye vinduer senere og da får vi heller vurdere sprosser i litt annen stil hvis det skal være sprosser i dem.Og her har vi spisestua som også er ferdig gipset. Vannrør skal legges slik at vi får vannbåren varme i gulvet i hele huset. Det skal bli godt på kalde vinterdager! Så skal det legges nytt gulv. Jeg har plukket ut gulv uten Herremannen. Dette hadde jeg aldri trodd at han ville latt meg ordne uten å ha sett på kvaltitet, farge og utførelse først. Nå skal vi få et såååå lekkert valnøttgulv i plank utførelse. Wihiii!


I bakgrunnen ser du den ytterste stua hvor peisen er revet slik at den er klar for den nye.

Shabbyglam

Shabbyglam

25, Drammen

Navnet er Fru Glam, har ei datter på ett år og en hund sammen med min fantastiske Herremann. Jeg elsker interiør, mote, magasiner og ikke minst livet! Sammen med min fantastiske Herremannen har jeg kjøpt et gammelt hus som vi jobber for fullt med å fornye. Kontakt meg gjerne på: shabbyglam@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits