juli 2011

Vi snakker koffert

Oh yes! I går kom jeg over enda et superkupp av noen fine skinnkofferter. Denne gangen betalte jeg 40 kr for to kremhvite skinnkofferter. Helt ypperlige til oppbevaring av saker og ting --og vakkert å bare se på. Slike gamle nostalgiske ting som dette er som sukker for meg. LYKKE!

I dag er det forberedelser til årets jentegrillfest som er på agendaen. Mann, barn og bikkje er sendt på campingplassen vår og så kommer jeg etter at bakrusen er ute av systemet-hihi... Vi blir 14 jenter til grilling, klinking i glassene og latter og moro. Kan tru jeg har gledet meg lenge til denne dagen, og ekstra stas var det å våkne til sol og fint vær. Bilder etterkommer nok.

Oh, yesterday I came over this two supersweet leather bags. I paid like for an ice cream, so I am really happy for my new members. Cream coloured leather bags, so cute to watch and perfect for hiding stuffs into.

Vårt lille soverom

Vårt lille soverom rommer ikke mye annet enn senga vår og nattbord. Herremannens klesskap er innebygd i veggen og skal få skyvedør, så er det rommet klappet og klart også. Fargen på veggen er dus brunlilla.Stigen har jeg laget selv av noen lange tykke greiner som hadde brukket av treet og som bare lå langs elva. Husker jeg høygravid i fjor gikk løs på disse greinene med sag og sandpapir. Voilà så hadde jeg en søt stige til pynt på soverommet.

This is our bedroom. It is a small room, but it had room for our bed and that was the most important.

Litt mer lenestolprat

Jah, som lovet skulle dere få se før og etterbilder av lenestolen jeg fikk tak i av møbeltapetesereren Lene Bergstrøm. Hun er utrolig flink og dyktig i arbeidet sitt. Hun lager også noen fine sengegavler. Bare sjekk ut hjemmesiden/bloggen hennes her: http://www.mobeltapetserer.com/Sliiiiten og gammelKlar for en fornyelseTadaaaa!Og så vel hjemme hos oss. Utrolig hva en omkledning eller omtrekking av stol kan gjøre??

Before and after pics of this old chair.

Shabbyglam

Shabbyglam

25, Drammen

Navnet er Fru Glam, har ei datter på ett år og en hund sammen med min fantastiske Herremann. Jeg elsker interiør, mote, magasiner og ikke minst livet! Sammen med min fantastiske Herremannen har jeg kjøpt et gammelt hus som vi jobber for fullt med å fornye. Kontakt meg gjerne på: shabbyglam@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits