Stuen

Hva gjør man på en regntung søndag?

Regner høljer ned her. Det er bare å ta på full regnbekledning og gå en tur med bikkja etterpå. Megaklamt og varmt. SUKK!

Men siden det regner skal Herremannen og jeg ut i garasjen og montere sammen alle bitene til klesskapet mitt. Like greit å gjøre det på en så grå dag som dette hvor man ikke vil fly ute uansett. Lille minsta skal få være med å krabbe og utforske i garasjen i mens før hun skal ta en liten lur. Forhåpentligvis får vi også montert det på plass i walkin closetet mitt mot slutten av dagen i dag. Krysser fingre og tær for at dette går lett!

Et  bilde er jo obligatorisk, så her får dere et bilde av den fine åpningen inn til spisestua og kjøkkenet. Veldig fornøyd med trappen som ble snekret av en av håndverkerne som holdt på her. (Bare å ignorere lekene og annet stæsj som ligger rundt. --Vi er jo tross alt mennesker og lever jo i dette huset. Går ikke å ha det plettfritt til en hver tid :-)

Jeg har glemt å vise dere noe!

Stua. Jeg kom til å tenke på at den har jeg jo aldri vist? Grunnen er nok at stuebordet og tvbordet ennå ikke er på plass. Men vi har noe midlertidig som stod igjen her i huset som vi bruker inntil videre. LIVING har virkelig ikke svart til forventingene når det kommer til å levere møblene sine i tide. Ny leveringsdato er (hold dere for øynene) september. Og vi bestilte i begynnelsen av april. Ikke veldig holdbart, synes jeg.

Men nok om det. Jeg tok noen bilder nå på morgenkvisten mens minsta og jeg sitter og spiser frokost. Ignorer kaffekoppen. Mor i huset trenger en stor kaffekopp hver morgen før hun starter dagen! Her i kosestua har vi brune ferdigslitte kensington skinnsofaer og hampteppe. Linputene er fra H&M Home. Lampene har jeg vist før, de er fra Bohus og minner om gamle fotostativ.

Ps: Som dere skjønner, vi dro ikke på campingferie denne helgen likevel. Været endret seg til å bli et trist vær i Stavern også, så det var bare å droppe helgeturen i Stavern. Vi fikk istedet hyggelig besøk her i heimen!


Here we have our livingroom. I thought I had already showed you it before, but then I recognized I hadn't. So here we are! We love our kensington leather sofa and the carpet that looks like hamp. Ignore the table, because we still haven't got what we've ordered. This table is something that was left behind in this house when we took over.

Ps: as you understands, we didn't travel to our carvane this weekend. The weather turned to be really rainy and cold, so we rather prefered to stay home and invite some friends over.

Dus muldvarpfarget

Jeg har også trålet butikker og finn.no for en lenestol som vil passe fargemessig og størrelsesmessig. (og fasongmessig!) Jeg fant ingen.. Men så kom jeg over en møbeltapeteserer gjennom litt browsing i google, som hadde en stol stående i den rette fargen jeg var på jakt etter. Muldvarp farget! Så i helgen henter min snille bror og svigerinne lenestolen for meg hos møbeltapetesereren på Ås! Jippi:-) Putene skal jeg også ha selvsagt. Det utgjorde jo hele finishen hos lenestolen, eller hva?

Skal knipse flere bilder i X antall vinkler når den har kommet trygt inn i hus!This one is what my brother and girlfriend will pick up for me this weekend, as they anyway are going on a roadtrip to her familiy close to this chair.

Båtrester

Om et par uker kommer tvbordet vi har ventet så lenge på. Jippi! Det er laget av gamle båtrester og hvert eksemplar de lager av tvbordet er altså ikke identisk. Moro med litt annerledes interiør også, men jeg tror det kommer til å skli godt inn i tvstua vår som er kledd med gamle panelvegger og ikke minst den brune skinnsofaen. Spisebordet vårt får vi forhåpentligvis til torsdag. Det sa hvertfall møbelsnekkeren på telefonen i dag. Dobbelt hurra!

Nå får jeg bare krysse fingrene for at det faktisk er tilfelle at tvbordet fra Living kommer i tide (!)


Syns det er litt kjekt med skuffer med plass til oppbevaring av filmer og en liten åpning i mellom hvor spilleren kan stå. Velkommen hjem!

Our tv-bench is to be seen in our livingroom in only two weeks time. It is made of wood from old fishingboats. I am looking forward to see it!


Vår lille lesekrok

Her er vår lesekrok. Dette hjørnet er ikke helt ferdig da vi skal få kjøpt puff som tilhører Shelly-stolen og skifte ut kurven med en gammel vineske i tre til å oppbevare bladene våre i. Samt en koselig leselampe må vi jo også få på plass. Men foreløpig ser det slik ut.Our little unfinished corner where we relax with books and magazines. A pall to place our feets on, a old winebox to place our magazines and a lamp is supposed to be placed here afterwards.

Stuene

I huset vårt har vi to stuer med hver sin peis. Den første har et stort koselig vindu med karnapp (eller hvordan skrives det??) hvor vi skal ha et spisebord. Og den ytterste stua med panelvegger planlegger vi å ha tv-stua vår.


Til høyre i den ytterste stua

Til venstre i den ytterste stua. Her ser du deler av en gedigen peis. Den hadde vi først tenkt å beholde, for den så veldig hyttekoselig ut. Men til slutt falt valget på å rive den da den opptar unødvendig mye plass. Viser bedre bilde av den siden.

Denne stuen leder ut til en gedigen veranda, og den har en stor skyvedør som vil føles som romforstørrende om sommeren. Men som dere ser så er det en fæl vinterhage som må rives først. Noen ganger lurer vi på hva de tidligere eierne har tenkt på. Vinterhagen ligner mer et skrog...Den første stua hvor vi planlegger ha spisebord.
Denne hjørnepeisen er revet og en ny er installert. Jippiii!

 

Hilsen Fru Glam

Shabbyglam

Shabbyglam

25, Drammen

Navnet er Fru Glam, har ei datter på ett år og en hund sammen med min fantastiske Herremann. Jeg elsker interiør, mote, magasiner og ikke minst livet! Sammen med min fantastiske Herremannen har jeg kjøpt et gammelt hus som vi jobber for fullt med å fornye. Kontakt meg gjerne på: shabbyglam@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits