Vaskerommet

Store rengjøringsdagen!

Da har det blitt fredag allerede, jenteungen er levert i barnehagen og mor skal ta fredagsrengjøringen.

Jeg var for litt siden innom foreldrene mines bod og fant gamle norgesglass --trodde jeg ved første øyesyn, men så viste det seg jaggu meg å være nostalgiske franske glass! Enda bedre :) Jeg rappet med meg to stykker hjem som jeg tenkte ha vaskepulver i, så i går var jeg innom Panduro og kjøpte med lapper å skrive "farget" og "hvitt" på. Billig og pen dekorasjon på vaskerommet, som ennå ikke tåler bli publisert på bloggen.

Men her kommer bilder av mine flotte vaskemiddelskrukker. Det gjør hele vaskeprosessen en smule koseligere?

I found some cute old bottles in my parents basement stand that I use to put some detergent into. One for coloured clothes and one for white ones.

Vaskerom

Vaskerommet i kjelleren i dag er ingenting å skryte av. Med tiden som kommer tenker vi gjøre noe med dette, så jeg har browset litt fram og tilbake på nettet for litt inspirasjon. Hvem skulle vel ikke likt å vaske klær, henge de opp og brette de i disse omgivelsene? Litt musikk og ta-daah, tida flyr!Enkelt, oversiktlig og pent!Litt landstilaktig... Koselig, rett og slett.Ellers så har vi jo denne her da. Rett og slett drømmen. Se så fint og ryddig. Man kan jo nesten ta med seg kaffekoppen og et blad å lese på, mens maskinen går..tihi.. Se bare krukkene til vaskemiddel og klyper. Luksus. Glam, kaller vi det :-)

Our laundry is nothing to show you yet. I'll show you a before and after picture when it is ready to be shown. The pics over is only inspiration for what I will make in our laundry.

Shabbyglam

Shabbyglam

25, Drammen

Navnet er Fru Glam, har ei datter på ett år og en hund sammen med min fantastiske Herremann. Jeg elsker interiør, mote, magasiner og ikke minst livet! Sammen med min fantastiske Herremannen har jeg kjøpt et gammelt hus som vi jobber for fullt med å fornye. Kontakt meg gjerne på: shabbyglam@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits