Walk in closet

My walk in closet is ready!

Ok. Da får jeg vel vise mitt fine walk in closet. Med fare for å få sure kommentarer så må jeg bare si at jeg elsker det. Hvilken jente ville vel ikke gjort det med eget klesrom? Dette er noe jeg puslet sammen på IKEA fra PAX systemet. Jeg valgte fargen mellombrun og ønsket mest mulig hengeplass til overdelene mine. I utgangspunktet  ønsket jeg et hyllesystem for sko også, men det måtte vike slik at jeg fikk plass til klær andre klær som ikke skulle henges opp. Istedet supplerte jeg med en hylle på den andre veggen til å ha vesker og eventuelle sko i.

Det er mannen i huset som har montert det sammen. Finke typen!

My walk in closet is ready. It is from IKEA, the PAX system. I really like it!

TGIF

Endelig er det fredag igjen! I går ble sankthansfeiringa veldig svingende på grunn av været. Vi dro til Stavern på campingen og hadde blå himmel og sol hele dagen. Gikk fin tur og koste oss fram til regnskyene nådde oss. Vi kunne se langt i det fjerne at det både lynet og tordnet, så når vi så på yr.no at værprognosen for i dag bare var grå og fuktig, var det like greit å pakke sakene og reise hjem igjen på kvelden. En fin dagsutflukt fikk vi hvertfall!

Dagen i dag har blitt brukt til litt fiks her hjemme og masse leking. Lille snuppa er rett rundt hjørnet med å gå, så det er stas. Fikk litt besøk på ettermiddagen, og nå er snuppa lagt så vi skal straks rulle film!

Klesrommet mitt er oppe og går og jeg bare elsker det! Aahh. Et lite snikbilde kan dere få, men flere bilder kommer snart.My walk in closet is done, and I really LOVE it! Here is a little sneakpeak of how it is. Better pics are coming!

Garderoben min

Hei hå alle sammen! I går som det var så dårlig vær benyttet jeg anledningen til å dra på IKEA og sette sammen garderoben min. Heldigvis dro jeg litt tidlig så det ikke var så mye folk å krasje i og jeg fant en ledig data til å pusle på i fred og ro. Mitt lille walk-in-closet skal nok bli så utrolig bra! IKEAs løsninger kan være ganske geniale og jeg har valgt PAX innredningen i mellombrun farge. Det jeg ønsker aller mest for mitt klesrom er muligheten til å henge opp alle blusene, toppene og overdelene mine på rekke og rad. Det blir så mye mer oversiktlig og man bruker klærne sine mye mer variert sammenlignet med når de ligger brettet og bortgjemt i skap eller skuffer!

Her er noen av delene mitt åpne skap skal inneholde:Den øverste skuffen er delt inn i rom som jeg tenker oppbevare smykker og klokker i.

I denne smarte romfordelingskassen skal jeg oppbevare belter.

Garderobestang i flere lengder. That's for sure!SKOHYLLE! --men den skal være innebygd i skapet.I denne benno DVD-hyllen (men i mellombrun farge som resten av garderoben) skal jeg oppbevare skjerf.

I am looking forward to have my walk in closet ready. I have been looking at it and "designed" my own system at IKEA. They have a system called PAX and over you can see some system they have and which I will use. So next week I'll have it sent from IKEA so we can start the big project.

Shabbyglam

Shabbyglam

25, Drammen

Navnet er Fru Glam, har ei datter på ett år og en hund sammen med min fantastiske Herremann. Jeg elsker interiør, mote, magasiner og ikke minst livet! Sammen med min fantastiske Herremannen har jeg kjøpt et gammelt hus som vi jobber for fullt med å fornye. Kontakt meg gjerne på: shabbyglam@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits